Cum functioneaza ?
 

1) In fiecare zi, publicam pe site oferte din cele mai variate cu discount-uri semnificative: 50%-90% fata de pretul de lista la produse si servicii de larg interes . Crocodilo te tine la curent zilnic cu oferte extraordinare, alergand in toate colturile pentru satisfacerea clientului. Crocodilo lucreaza pentru confortul si siguranta clientilor!

2) Fiecare oferta apare pe site pentru un numar limitat de ore. Grabiti-va si cumparati in timp util!

3) Daca agreeati oferta, apasati butonul "Comanda acum", completati datele dumneavoastra de contact, si selectati modalitatea de plata.

Modalitati de plata:

 • Plata online cu cardul, prin platforma securizata mobilpay.ro. In acest caz veti primi voucherul in doar cateva secunde, dupa procesarea platii.
 • Plata prin transfer bancar, in contul: RO16UGBI0000102015346RON deschis la GarantiBank sucursala Dorobanti, oras Bucuresti. Numele firmei: ROBARGO GROUP SRL, CUI 31734546. In acest caz, veti primi voucherul in maxin 24 de ore lucratoare.
 • Va rugam ca pe transferul bancar sa treceti numele firmei detinatoare a site-ului, si anume firma: Web Roterbo SRL si sa specificati ID-ul ofertei pentru care realizati plata (prin depunere de numerar direct in contul nostru, prin transfer bancar din conturi deschise la alte banci, sau prin internet banking).
 • In maxim 24 ore - dupa plata - veti primi in contul crocodilo de pe site si pe mail-ul cu care v-ati inregistrat, voucherul achizitionat.
  Daca doriti, dupa ce realizati plata, puteti sa veniti sa ridicati personal voucherul de la sediul nostru din Bucuresti, Sector 2, Calea Dorobantilor Nr. 168, Bl. 15. Alegand aceasta varianta, va rugam sa sunati inainte la unul din urmatoarele numere: 0724 954 099 sau 0735 522 201.
 • Comanda prin telefon. Crocodilo vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o noua modalitate de plata.
  Optiunea este valabila pentru cupoanele a caror valoare depaseste 100 de ron / promotie.
  Dumneavoastra sunati, si in maxim 74 de ore reprezentatul crocodilo va veni la usa dumneavoastra pentru a va inmana cuponul, si a incasa contravaloarea voucherului.

4) Dupa ce tranzactia se va incheia, veti primi voucherul in maxim 24 ore, atat in contul dumneavoastra crocodilo cat si pe e-mail.

5) Printati voucherul si mergeti la comerciant pentru a beneficia de promotie in intervalul de timp stabilit de la bun inceput pe site.

6) Utilizati voucherul cu pasiune crocodiliceasca.

Zona Unirii! Slabire si atenuare celulita cu aparatura premium! Dureri de spate? Pachet 10 Masaje la Centrul Medical Recumed

Ai o afacere? Contacteaza-ne si creste-ti afacerea !

Crocodilo ataca preturile dar protejeaza partenerul!

Email: office@crocodilo.ro

Suport clienti

office@crocodilo.ro

Programul crocodilo: luni-vineri, 9-18
Verificati sectiunea Intrebari Frecvente
Trimiteti-ne un mail pe office@crocodilo.ro in care ne spuneti motivul refuzului de a folosi voucherul si noi va retunam banii.