Politica de retur - Returnarea produselorConform legislatiei din Romania, puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.crocodilo.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email prin care solicitati renuntarea la acel bun.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa contina urme de utilizare si este obligatoriu sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte.

Exceptii
Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate:

a. Consumabile;
b. Produse de ingrijire personala;
c. Produse de lenjerie intima.


Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in aproximativ 30 de zile de la retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.crocodilo.ro

Zona Unirii! Slabire si atenuare celulita cu aparatura premium! Dureri de spate? Pachet 10 Masaje la Centrul Medical Recumed

Ai o afacere? Contacteaza-ne si creste-ti afacerea !

Crocodilo ataca preturile dar protejeaza partenerul!

Email: office@crocodilo.ro

Suport clienti

office@crocodilo.ro

Programul crocodilo: luni-vineri, 9-18
Verificati sectiunea Intrebari Frecvente
Trimiteti-ne un mail pe office@crocodilo.ro in care ne spuneti motivul refuzului de a folosi voucherul si noi va retunam banii.