Cumpară oferta
 

Perfect pentru Cadou! Zona Centrala Unirii, Pachet Premium Masaje Delicioase Organice pentru Cupluri ( 2 masaje deosebite de 50 min/sedinta) + Bonus 2 Bauturi Bio (300 ml/persoana) - Sucuri Naturale presate la rece! Centrul Elegant AESTHETE - Prima Clinica de Estetica Organica din Romania! Promotia include: 2x Masaje premium ( unul pentru Ea si celalat pentru El) cu 50 min/sed + 2 Bauturi mari Bio Incluse. Vino cu partenerul/a si vei beneficia de un tratament deosebit: masaje indelungate realizate de terapeuti specializati cu produse utilizate de vedetele de la Hollywood. Sunt utilizate produse Pevonia Botanica-Brand al vedetelor de la Hollywood dar si Uleiuri aromaterapie cu ulei esential de grapefruit japonez/rozmarin/ulei din seminte de struguri/sofranas. Veti fi rasfatati cu uleiuri esentiale si veti patrunde in lumea realxarii absolute!

Pret: 99.00 RON

Discount: 66%

Numar vouchere:
Aveti deja cont?
Introduceti datele pentru facturare:

Selectati modalitatea de plata:

Online, prin card, folosind platforma securizata mobilpay.ro
Transfer bancar


Zona Unirii! Slabire si atenuare celulita cu aparatura premium! Paste de neuitat la Palat Brukenthal, in Sibiu, cu bucate alese!

Ai o afacere? Contacteaza-ne si creste-ti afacerea !

Crocodilo ataca preturile dar protejeaza partenerul!

Email: office@crocodilo.ro

Suport clienti

office@crocodilo.ro

Programul crocodilo: luni-vineri, 9-18
Verificati sectiunea Intrebari Frecvente
Trimiteti-ne un mail pe office@crocodilo.ro in care ne spuneti motivul refuzului de a folosi voucherul si noi va retunam banii.