Cumpară oferta
 

Zona Ultracentrala, zona Magheru! Slabire Soc dupa mese bogate de Paste, Doar 199 lei in loc de 1000 lei! Program Premium Anti Celulita si Scadere rapida  in centimetri! Bucura-te de CAVITATIE, Impachetari, vacuum, presodrenaj - ULTRAEFICIENTE, ULTRAREZULTATE! Vei beneficia de SLABIRE, ADIO ARIPIOARE si Burtica la Doar 199 Ron si chiar sute de minute de remodelare corporala! Voucherul include: 4 sedinte de impachetare anticelulitica in tunel cu raze infrarosii (40 minute sedinta) + 4 sedinte de vacuum cu radiofrecventa (20 minute sedinta) + 4 sedinte de cavitatie Ultralipo (20 minute sedinta) + 4 sedinte de presodrenaj cu raze infrarosii (20 minute sedinta). Totul la Opium Salon! Bucura-te de noua ta silueta, proceduri slabire moderne! Trupul tau - redefinit - pentru vremea calda!

Pret: 199.00 RON

Discount: 80%

Numar vouchere:
Aveti deja cont?
Introduceti datele pentru facturare:

Selectati modalitatea de plata:

Online, prin card, folosind platforma securizata mobilpay.ro
Transfer bancar


Zona Unirii! Slabire si atenuare celulita cu aparatura premium! Paste de neuitat la Palat Brukenthal, in Sibiu, cu bucate alese!

Ai o afacere? Contacteaza-ne si creste-ti afacerea !

Crocodilo ataca preturile dar protejeaza partenerul!

Email: office@crocodilo.ro

Suport clienti

office@crocodilo.ro

Programul crocodilo: luni-vineri, 9-18
Verificati sectiunea Intrebari Frecvente
Trimiteti-ne un mail pe office@crocodilo.ro in care ne spuneti motivul refuzului de a folosi voucherul si noi va retunam banii.